jueves, 8 de enero de 2009

Caçadors de bolets 2008













Per si voleu tornar a veure aquesta serie aqui teniu els elinks per l'Emule

Elinks
Caçadors de bolets - 5a. Temporada
Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1.1
Codec audio:
MP3
Nom
Format
Muntador
Audio
Tamany
Clicks
Afegit
Caçadors de bolets -5x01- La colla de Castellar
avi
Messi20
126
2008-09-28 14:32:32
Caçadors de bolets -5x02- Camprodon
"Caçadors de bolets" acompanya la família d'en Vicenç Joan Gascon Riera a caçar bolets més amunt d'Espinavell, al Ripollès, a tocar de la frontera francesa. La família viu a Martorelles. Amants del càmping de tota la vida, ja fa més de deu anys que la seva caravana està aparcada permanentment a prop de Camprodon. Allà hi passen tot l'estiu, i quan arriba la tardor, tots els caps de setmana.
avi
Xordi
117
2008-11-15 21:46:48
Caçadors de bolets -5x03- El nen reporter
"Caçadors de bolets" acompanya una família d'Igualada a buscar bolets a l'Alt Urgell, gairebé a la frontera amb Andorra. Es tracta d'una excursió diferent, perquè en Pau, un nen d'onze anys, fa de reporter boletaire sobre el terreny mentre el seu pare el grava amb una càmera de vídeo. Els reportatges són per a una pàgina web de natura en què en Pau demostra que coneix molt bé el bosc i, sobretot, que és un gran expert en bolets. En Pau, els seus pares, l'Agustí i la M. Jesús, i l'Anna, la seva germana de sis anys, viuen amb passió la natura i junts aconsegueixen trobar bolets de moltes espècies diferents: rovellons, cames de perdiu, rossinyols i uns quants ceps.
avi
Xordi
99
2008-11-15 21:46:59
Caçadors de bolets -5x04- Les rouredes
El programa dedica aquest capítol a una colla ben especial. Pere Tantiñá, component de la Fura dels Baus que viu al Bages, porta el seu fill Pau al bosc perquè vagi aprenent tot el que s'hi fa, que no són tan sols bolets. Amb ells, el Rex, un gos que viu per anar a buscar i tornar tots els pals, fustes i troncs que la gent li pugui llançar. A l'excursió s'hi afegeix en Carles, de Girona i amic d'en Pere. El terreny, neutral, és més o menys entre la Selva i la Plana de Vic. Només buscaran bolets en rouredes.
avi
Messi20
91
2008-11-15 21:47:10
Caçadors de bolets -5x06- Els Ports
"Ports de Tortosa" En aquest capítol, el programa se'n va d'excursió als Ports de Tortosa, a dalt de tot. Allà, la Lurdes Espuny, el seu fill Josep i dos amics, en Paco i en Ganxo, han fet un pacte: buscaran bolets tots junts en dos llocs diferents; cada parella triarà un lloc. En el primer, que tria la Lurdes, hi ha camagrocs i algun rovelló, i en el segon indret, que ha triat en Paco, troben rovellons i algun camagroc. En Ganxo, que a més de boletaire és cuiner de professió, prepara una paella de "mar i muntanya", amb sípia, camagrocs i algun rovelló. I el micòleg de guàrdia del programa, el Dr. Enric Gràcia, continua arriscant-se i fa pronòstics boletaires.bolets De moment, ho va encertant.
avi
Xordi
113
2008-11-15 21:47:24
Caçadors de bolets -5x07- Castelló
El programa viatja al Maestrat, a la província de Castelló. Allà anirem d'excursió amb la Maria Antònia, fervorosa boletaire d'Atzeneta del Maestrat, que ens portarà al Penyagolosa, una de les muntanyes mítiques de la zona. En uns boscos exuberants, l'estesa de bolets és impressionant, però la Mari i els seus acompanyants, en Toni i en Dolfo, es dediquen exclusivament a un bolet molt peculiar, el peu blau. Més endavant entendrem el perquè d'aquesta fal·lera; en fa un gelat exquisit. I el Dr. Enric Gràcia, el nostre micòleg de capçalera, continua oferint-nos els pronòstics per a la setmana que ve. De moment, se'n surt prou bé.
avi
Xordi
88
2008-11-15 21:47:35
Caçadors de bolets -5x08- Duel al bosc
En el vuitè capítol de la temporada, el programa acompanya el bomber Carles Broncano i l'atleta Núria Padrisa a caçar bolets en un bosc situat entre el Bages i Osona. Els dos amics, i residents a Moià, van a buscar llengües de bou i totes les espècies comestibles que trobin.En Carles i la Núria són uns grans boletaires i també dues persones molt competitives... per tant, quan acaben l'excursió, sempre comparen els cistells per comprovar qui el té més ple. Qui l'omplirà més, aquesta setmana?
avi
r5004
67
2008-11-24 10:09:04
Caçadors de bolets -5x09- Bolets amb denominació d'origen
Uns veïns de la Vilella Baixa porten l'equip al seu territori per demostrar-los, que tot i les dificultats, són uns grans boletaires. No els espanta ni el fred, ni que faci dies que no plou, ni que d'altra gent del poble hagi dit que allà ja no hi ha bolets... L'Eduard, vinyater de professió, i en Joan, propietari d'un hostal, estan convençuts que en trobaran... I el cert és que, després de patir molt, aconsegueixen superar la prova. I després de l'excursió, la M. Victòria, la dona del Joan i cuinera del "Racó del Priorat", fa uns macarrons amb bolets aptes per a tots els gustos, des del públic infantil fins als paladars més sofisticats. I el micòleg Enric Gràcia encara la recta final de la temporada fent el seu pronòstic setmanal amb la secció: "Temps de bolets".
avi
Xordi
43
2008-12-11 19:35:44
Caçadors de bolets -5x10- Cacera de bruixes
El programa va a buscar bolets amb un equip de futbol sala femení. Són sis noies que, a part de tocar molt bé la pilota amb l'equip de Vallgorguina, són unes grans boletaires. Les futbolistes porten l'equip a passejar per diferents boscos del Montnegre, sense entrar en més detalls, on els ensenyen les seves habilitats per collir bolets. En coneixen moltes espècies i les troben totes. I després de l'excursió, una de les noies prepara a casa seva una mussaca de bolets espectacular. I el micòleg Enric Gràcia fa una de les últimes intervencions de la temporada amb el seu pronòstic setmanal: "Temps de bolets". L'assessor científic del programa fa una previsió d'on es podran trobar els pocs bolets que hi haurà els pròxims dies.
avi
Xordi
36
2008-12-13 22:13:51
Caçadors de bolets -5x11- Bolets volcànics
En aquest capítol, el programa va a buscar bolets amb una colla d'amics de la Garrotxa, una comarca que encara no havia visitat. La temporada està a punt d'acabar-se, però aquesta colla de boletaires s'atreveix a sortir a buscar els darrers bolets de l'any, amb l'objectiu de trobar escarlets, els bolets estrella de la zona. Després de començar el dia amb un esmorzar de forquilla i ganivet, aquests veïns d'Olot i Batet van per diferents terrenys de la Garrotxa i demostren que, malgrat el fred i les dificultats dels boscos, tenen un gran sentit de l'humor i que, sobretot, són uns grans boletaires.
avi
Xordi
43
2008-12-13 22:14:44
Caçadors de bolets -5x12- Els bolets de primavera
En aquesta temporada dediquem el penúltim capítol a uns bolets poc vistos a "Caçadors de bolets", els de primavera, i, concretament, els moixernons i els cama-secs o carreretes. Tres boletaires de Tremp, lo Pito de Gurb, el seu germà Jordi i un company, el Delfí, ens porten a uns prats alpins que coneixen bé i que s'estimen més no identificar gaire, perquè així eviten la presència de visitants no desitjats. L'àpat que ens preparen al restaurant la Canonja, de Tremp, combina els dos bolets; de primer, un arròs amb moixernons, i de segon, el plat estrella, conill amb carreretes fresques. I el nostre micòleg de guàrdia, l'Enric Gràcia, farà una previsió dels llocs on podrem trobar els bolets que surten en aquest capítol quan comenci la primavera. Així, els espectadors del programa no s'hauran d'esperar un any per tornar a "caçar" bolets. Potser només tres mesos...
avi
Xordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario