sábado, 20 de junio de 2009

T'agrada el blues ?


Te gusta el Blues ?

Te gusta el Blues ?, es una programa en catalan presentado por Quico Pi de la Serra que se emite los jueves de 01 a 02 horas en ICat fm, además de escuchar buena musica
también se pueden descargar los programas semanales en MP3




Descargar Programas anteriores

1 comentario:

  1. Arriba el VII Festival de Blues de Barcelona



    El Festival de Blues de Barcelona, que se celebrarà del 13 al 20 de setembre, arriba a la seva setena edició amb el millor cartell de la seva història, que inclou en la seva programació principal a figures nacionals i internacionals de blues de la categoria dels pianistes nord-americans Bob Seeley i Ricky Nie, l'alemany Axel Zwingenberger, o les bandes de blues Ian Siegal Trio (UK) i B.B. & the Blues Shacks (Alemanya). La programació es completarà amb bandes espanyoles menjo Ñaco Goñi & Estimar Sundy (Espanya-Algèria) i Xarxa House.

    El Festival de Blues de Barcelona té una marcada voluntat social, no només pel seu caràcter gratuït, que permet l'accés obert als seus concerts, sinó també per la seva programació de naturalesa solidària, com els concerts en centres de la tercera edat, hospitals i presons, que permeten l'accés al blues a públics i col•lectius socials que es troben fora dels circuits musicals habituals. Aquesta programació social correrà càrrec de Big Mama, el grup A Contra Blues i els professors de l'Escola de Blues de Barcelona, una iniciativa que aquest últim any ha engegat l'Associació Capibola, l'entitat organitzadora d'aquest Festival de Blues.

    Gràcies per la vostra col•laboració

    ResponderEliminar